петък, 8 февруари 2013 г.

Хайде на изложба:))

Сигурно снимките ще са страхотни - да отидем да ги видим, а?:))



Скъпи приятели,

Заповядайте на откриването на изложбата "Пазител на традициите", посветена на красивите обичаи, кътчета и хора на България.

Фото-изложбата ще бъде открита в понеделник, 11 февруари 2013 г., от 11.30 часа в сградата на Регионалния център за опазване на нематериалното културно наследство под егидата на ЮНЕСКО (София, ул."Лъчезар Станчев" 7).

Ескпозицията включва 20-те най-добри фотографии, подбрани измежду 600 от националния фотоконкурс "Пазител на традициите 2012".

Изложбата е в рамките на честванията на една година от създаването на Регионалния център в България и ще може да се види до 28 февруари 2013 г.

Регионалният център за опазване на нематериалното културно наследство е първият по рода си в Европа, и един от шестте в целия свят. Другите се намират в Япония, Китай, Република Корея, Перу и Алжир.

Повече информация за конкурса "Пазител на традициите 2013" можете да видите тук:
http://pazitelnatradiciite.com и във Фейсбук: http://www.facebook.com/pazitelnatradiciite?ref=hl

Организатори на изложбата са "Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7" и Регионалният център за опазване на нематериалното културно наследство под егидата на ЮНЕСКО (http://bg.unesco-centerbg.org/view/post/32).


Няма коментари:

Публикуване на коментар